Skip to content

I oktober presenterar det nya Jägersro sin smarta, gränslösa framtid. Möjligheten att samtidigt skåda din egen får du på köpet.

RESERVERA

22

oktober

När det nya Jägersro står klart om några år är det ett ledande hästcenter i Europa som uppförts i en region redan djupt präglad av ett dynamiskt Öresundssamarbete och med en ny fast förbindelse mellan Rødby-Puttgarten (Fehmarn Belt) under produktion. 

Det är en anläggning som är en konkret uppvisning i hur artificiell intelligens, internet of things, augmented reality, virtual reality, 5G (troligen också 6G), blockchain och metaverse implementerats för att möta samhällets ovillkorliga krav på grön omställning och ett förändrat mänskligt beteende.

Det är en smart anläggning vars framtid vi redan nu vet väldigt mycket om och som du är hjärtligt välkommen att upptäcka den 22 oktober.

Läs mer och anmäl dig här nere!

Den 22 oktober är publikens dag.

Några timmar innan dagens verkliga höjdpunkt; Müllers Memorial möter dagens och morgondagens publik, medborgare, närboende och intressenter det nya och gränslösa Jägersro. Med start ca. kl 13.00 tas du på en guidad tur genom utställningen och ges möjlighet att höra vad våra kunniga och engagerade värdar har att säga om nya teknologiers betydelse i skapandet av nya upplevelser och för ett nytt, hållbart samhälle.

Utställning

Här får du ta del av våra visioner förstärkta med modeller och en 3D-animerad film, den smarta arenan och dess teknologier samt dess gränslösa tvilling och framtiden i metaverse.

InspirationsStationer

Bekanta dig ingående med AI, IoT, VR/AR, 5G, 3D-visualisering, smarta energilösningar och grön omställning. Under eventdagen demonstrerar studenter från Malmö Universitet prototyper och spekulativa designmodeller baserade på Jägersros verklighet.

Müllers Memorial

Inte bara lördagens höjdpunkt utan också trav-Sveriges. Müllers Memorial är ett Sveriges absolut äldsta travlopp och som inträffat årligen (med några få undantag) sedan 1927. Loppet har skapat namnkunniga storheter och vinnare som Frances Bulwark, Legolas, Maharajah mfl. 

Anmäl dig till eventet...

Anmäl dig till Framtidsdagen och Müllers Memorial den 22 oktober. Våra partners bjuder på entrén (värde 100:-). Klicka på knappen till höger!

Så här hittar du hit:

HUVUDARRANGÖRER
MEDARRANGÖRER
Slogo2
slogo5
slogo4
slogo10
slogo8
slogo12
Slogo3
slogo14
trav
Play Video