Skip to content

I oktober och november presenterar det nya Jägersro sin smarta, gränslösa framtid. Möjligheten att samtidigt skåda din egen får du på köpet.

RESERVERA

22 oktober

29 november

När det nya Jägersro står klart om några år är det ett ledande hästcenter i Europa som uppförts i en region redan djupt präglad av ett dynamiskt Öresundssamarbete och med en ny fast förbindelse mellan Rødby-Puttgarten (Fehmarn Belt) under produktion. 

Det är en anläggning som är en konkret uppvisning i hur artificiell intelligens, internet of things, augmented reality, virtual reality, 5G (troligen också 6G), blockchain och metaverse implementerats för att möta samhällets ovillkorliga krav på grön omställning och ett förändrat mänskligt beteende.

Det är en smart anläggning vars framtid vi redan nu vet väldigt mycket om och som du är hjärtligt välkommen att upptäcka den 22:a oktober på publikens dag eller 29 november på företagens dag. 

Kom till Publikens dag den 22 oktober...

… om du vill guidas runt i vår utställning om det nya Jägersro och den smarta, gränslösa arenan.

… om du vill se och uppleva teknologierna som kommer förändra mänskligt beteende i grunden.

…. för att uppleva travsportens tjusning under en av årets stora travdagar, Müllers Memorial. Våra partners bjuder på entrén!

Kom till Företagens dag den 29 november..

… om du vill låta dig inspireras av Skånska Travsällskapets visioner och få ideer och fakta med koppling till dagens och morgondagens verklighet.

… om du vill få chansen att knyta värdefulla kontakter med besökande företag, våra medarrangörer och partners. Eller skapa relationer med studenter som vill och kan bistå med hjälp och knowhow inom ramen för olika studieprojekt.

… om du vill lyssna in hur affärsdrivande verksamheter arbetar med innovation och hur de driver utvecklingen med hjälp av AI, IoT, AR/VR, NFT, 3D mm.

Så, när vill du komma? På Publikens dag den 22 oktober? Eller Företagens dag den 29 november? Du är hjärtligt välkommen vilken dag som. 

HUVUDARRANGÖRER
MEDARRANGÖRER
Slogo2
slogo5
slogo4
slogo10
slogo8
slogo12
Slogo3
slogo14
trav
Play Video