Skip to content

I november presenterar det nya Jägersro sin smarta, gränslösa framtid. Möjligheten att samtidigt skåda din egen får du på köpet.

BOKA

29

november

När det nya Jägersro står klart om några år är det ett ledande hästcenter i Europa som uppförts i en region redan djupt präglad av ett dynamiskt Öresundssamarbete och med en ny fast förbindelse mellan Rødby-Puttgarten (Fehmarn Belt) under produktion. 

Det är en anläggning som är en konkret uppvisning i hur artificiell intelligens, internet of things, augmented reality, virtual reality, 5G (troligen också 6G), blockchain och metaverse implementerats för att möta samhällets ovillkorliga krav på grön omställning och ett förändrat mänskligt beteende.

Det är en smart anläggning vars framtid vi redan nu vet väldigt mycket om och som du är hjärtligt välkommen att upptäcka den 29 november. 

Läs mer och anmäl dig här nere!

Visionsbilder: Arkitekterna Krook & Tjäder, Malmö

Den 29 november är studenternas
och företagens dag.

Tillsammans med Malmö Universitet, en handfull studenter, medarrangörer och partners bjuder vi in dig till en dag med fokus på samhällsbyggnation. Med start kl 10.00 får du och dina studiekamrater tillsammans med aktörer inom planering, projektering, arkitektur, konstruktion, byggnation, materialtillverkning, energi, fastighet och grön omställning, ta del av ett inspirerande program. Därför ska du boka in ett besök på Framtidsdagen den 29 november:

  • För det första; möjligheten att låta dig inspireras av Skånska Travsällskapets visioner och få uppslag till egna verklighetsförankrade projekt.
  • För det andra; chansen att knyta värdefulla kontakter med besökande företag, eventets medarrangörer eller partners.
  • För det tredje; tillfälle att under eventets seminarie lyssna in hur affärsdrivande verksamheter arbetar med innovation och driver sin egen – och andras – utveckling med hjälp av AI, IoT, AR/VR, NFT, 3D mm.

Föreläsningar
För att beskriva artificiell intelligens, internet of things, virtual & augmented reality, nätverk, 3D-visualisering, smarta energilösningar och grön omställning , kommer våra Medarrangörer bidra med begriplig och inspirerande input.

SpeedMeetings
Med korta, intensiva föreläsningspass följer behov av fördjupning. Därför ges du möjlighet att tillsammans med andra deltagare som vill fördjupa sig, höra mera från våra Medarrangörer.

InspirationsStationer
Här får du möjlighet att ventilera dina tankar, ideer och möjliga projekt med specialistföretag inom AI, IoT, VR/AR, 5G, mobil inomhustäckning, 3D-visualisering, energilösningar och grön omställning. 

Utställning
Vår utställning tar dig på en informativ och guidad tur genom det nya Jägersro. I tur och ordning möter du visionerna förstärkta med modeller och en 3D-animerad film, den smarta arenan och dess teknologier samt dess gränslösa tvilling och framtiden i metaverse.

Mingelfest
Omkring kl 17.00 avslutas Framtidsdagen med mingel, tankeutbyten, tilltugg och nåt att dricka. Besök också vår Faktakiosk och förse dig med tryckt information.

Anmäl dig till Framtidsdagen…

… den 29 november via knappen till höger. Ditt deltagande är kostnadsfritt och inkluderar föreläsningar, demonstrationer, lunch, eftermiddagsfika och mingelfest.

Så här hittar du hit:

HUVUDARRANGÖRER
MEDARRANGÖRER
Slogo2
slogo5
slogo4
slogo10
slogo8
slogo12
Slogo3
slogo14
trav
Play Video